De cargo-arbeiders aan passagierszijde zouden bovendien worden geïntegreerd in de afdeling aan cargokant. In pamfletten dreigden de vakbonden vorige week met acties maar deze week werden de plooien glad gestreken.

De directie voerde de geplande flexibilisering inmiddels terug af en deed een aantal voorstellen om de geplande integratie vlot te laten verlopen. Vrijdagmorgen werd het akkoord hierover gefinaliseerd.

"In het akkoord zijn onthaaldagen voorzien voor wie in een nieuwe afdeling terechtkomt, alsook de nodige tijd om er ervaring op te doen. Bovendien werd werk gemaakt van een aantal praktische aspecten zoals kleedkamers, douches, werkkledij, parkings en dergelijke", aldus vakbondssecretaris Kurt Callaerts (ACV-Transcom).

De cargo-arbeiders aan passagierszijde zouden bovendien worden geïntegreerd in de afdeling aan cargokant. In pamfletten dreigden de vakbonden vorige week met acties maar deze week werden de plooien glad gestreken. De directie voerde de geplande flexibilisering inmiddels terug af en deed een aantal voorstellen om de geplande integratie vlot te laten verlopen. Vrijdagmorgen werd het akkoord hierover gefinaliseerd. "In het akkoord zijn onthaaldagen voorzien voor wie in een nieuwe afdeling terechtkomt, alsook de nodige tijd om er ervaring op te doen. Bovendien werd werk gemaakt van een aantal praktische aspecten zoals kleedkamers, douches, werkkledij, parkings en dergelijke", aldus vakbondssecretaris Kurt Callaerts (ACV-Transcom).