Het gaat om een toch wel forse som voor de site die via de vennootschap Abatan in 2011 volgens voorlopige cijfers een omzet van 7 miljoen euro en een bedrijfsresultaat van 712.885 euro haalde.

De vennootschap wil de investering onder meer financieren via een converteerbare obligatielening van 2,5 miljoen euro bij de bestaande aandeelhouders. De zoektocht naar die aandeelhouders sleept aan, want het ging om aandelen aan toonder. 98 procent van het maatschappelijk kapitaal van de zowat 160 aandeelhouders is intussen geïdentificeerd. (WR)

Het gaat om een toch wel forse som voor de site die via de vennootschap Abatan in 2011 volgens voorlopige cijfers een omzet van 7 miljoen euro en een bedrijfsresultaat van 712.885 euro haalde. De vennootschap wil de investering onder meer financieren via een converteerbare obligatielening van 2,5 miljoen euro bij de bestaande aandeelhouders. De zoektocht naar die aandeelhouders sleept aan, want het ging om aandelen aan toonder. 98 procent van het maatschappelijk kapitaal van de zowat 160 aandeelhouders is intussen geïdentificeerd. (WR)