De Deense groep stopt met het aanbieden van zijn diensten in dertien vooral Aziatische en Oost-Europese landen: Thailand, Filipijnen, Maleisië, Brunei, Brazilië, Chili, Israël, Estland, Tsjechië, Hongarije, Slovakije, Slovenië en Roemenië. Na het vertrek uit die landen krimpt de tewerkstelling van 490.000 tot 390.000 werknemers, aldus ISS.

ISS, een van de grootste werkgevers in Europa, zegt meer te zaken te willen doen met grote belangrijke klanten, zoals internationale banken. De dertien landen waar het bedrijf stopt, zijn bij de minst winstgevende.

De Deense groep stopt met het aanbieden van zijn diensten in dertien vooral Aziatische en Oost-Europese landen: Thailand, Filipijnen, Maleisië, Brunei, Brazilië, Chili, Israël, Estland, Tsjechië, Hongarije, Slovakije, Slovenië en Roemenië. Na het vertrek uit die landen krimpt de tewerkstelling van 490.000 tot 390.000 werknemers, aldus ISS. ISS, een van de grootste werkgevers in Europa, zegt meer te zaken te willen doen met grote belangrijke klanten, zoals internationale banken. De dertien landen waar het bedrijf stopt, zijn bij de minst winstgevende.