Het bedrijf krikte afgelopen jaar de omzet op tot ruim 190 miljoen euro. De verkoop van bijna 7 miljoen paar schoenen zorgde voor een omzetstijging van ruim 6 procent. Vorig jaar opende VanHaren vijf winkels en een webwinkel in België.

Ook in eigen land blijft de marktleider in de Nederlandse schoenenbranche uitbreiden. Afgelopen jaar opende de keten drie winkels en werden acht van de 143 vestigingen vergroot. Naar eigen zeggen zijn de uitbreidingen 'tegen de stroom in'. Concurrenten als Schoenenreus en Scapino gingen afgelopen jaren failliet.

Het bedrijf krikte afgelopen jaar de omzet op tot ruim 190 miljoen euro. De verkoop van bijna 7 miljoen paar schoenen zorgde voor een omzetstijging van ruim 6 procent. Vorig jaar opende VanHaren vijf winkels en een webwinkel in België.Ook in eigen land blijft de marktleider in de Nederlandse schoenenbranche uitbreiden. Afgelopen jaar opende de keten drie winkels en werden acht van de 143 vestigingen vergroot. Naar eigen zeggen zijn de uitbreidingen 'tegen de stroom in'. Concurrenten als Schoenenreus en Scapino gingen afgelopen jaren failliet.