Dat meldt Vlerick Business School.

Vlerick voert jaarlijks het "Best Workplaces" onderzoek uit, in samenwerking met het het Great Place to Work Institute Belgium en jobsite Jobat. De goede score hebben Schoenen Torfs, een vaste waarde in de top 3, en EASI "grotendeels te danken aan de tevredenheid van hun medewerkers", aldus een persbericht. Bij de grote bedrijven (+500 werknemers) wordt Torfs onder meer geroemd voor de opleiding die de winkelverantwoordelijken en hun assistenten kregen.

Accent Jobs en McDonald's Belgium springen haasje-over in vergelijking met de vorige editie en eindigen op 2 en 3.

Bij de bedrijven met minder dan 500 medewerkers vervolledigen AE, de voorbije twee jaar de winnaar, en Protime de top drie.

Bij de werknemers werd gepeild naar het vertrouwen in het management, de trots over hun prestaties en het plezier dat ze beleven op de werkvloer. Die resultaten werden aangevuld met een analyse - die voor de eindscore voor een derde meetelde - van het personeelsbeleid.

(Belga/RR)

Dat meldt Vlerick Business School.Vlerick voert jaarlijks het "Best Workplaces" onderzoek uit, in samenwerking met het het Great Place to Work Institute Belgium en jobsite Jobat. De goede score hebben Schoenen Torfs, een vaste waarde in de top 3, en EASI "grotendeels te danken aan de tevredenheid van hun medewerkers", aldus een persbericht. Bij de grote bedrijven (+500 werknemers) wordt Torfs onder meer geroemd voor de opleiding die de winkelverantwoordelijken en hun assistenten kregen. Accent Jobs en McDonald's Belgium springen haasje-over in vergelijking met de vorige editie en eindigen op 2 en 3. Bij de bedrijven met minder dan 500 medewerkers vervolledigen AE, de voorbije twee jaar de winnaar, en Protime de top drie. Bij de werknemers werd gepeild naar het vertrouwen in het management, de trots over hun prestaties en het plezier dat ze beleven op de werkvloer. Die resultaten werden aangevuld met een analyse - die voor de eindscore voor een derde meetelde - van het personeelsbeleid. (Belga/RR)