Sanofi wil 5,45 euro per aandeel betalen, een premie van 272 procent op de slotkoers van vrijdag. De raad van bestuur van Kiadis gaat akkoord, en Sanofi kreeg ook groen licht van fondsen die een belang van 18,3 procent in Kiadis hebben.

Kiadis ontwikkelt behandelingen van levensbedreigende ziekte op basis van celtechnologie. Zogenaamde NK-cellen van een gezonde donor zoeken en identificeren kwaadaardige kankercellen. Kiadis-CEO meent dat de middelen en financiële kracht van Sanofi de ontwikkeling van de NK-celproducten kunnen versnellen.

Sanofi wil 5,45 euro per aandeel betalen, een premie van 272 procent op de slotkoers van vrijdag. De raad van bestuur van Kiadis gaat akkoord, en Sanofi kreeg ook groen licht van fondsen die een belang van 18,3 procent in Kiadis hebben.Kiadis ontwikkelt behandelingen van levensbedreigende ziekte op basis van celtechnologie. Zogenaamde NK-cellen van een gezonde donor zoeken en identificeren kwaadaardige kankercellen. Kiadis-CEO meent dat de middelen en financiële kracht van Sanofi de ontwikkeling van de NK-celproducten kunnen versnellen.