De Franse Sandrine Dufour wordt vanaf 1 april volgend jaar de nieuwe chief financial officer van Belgacom. Ze zal Ray Stewart opvolgen, die met pensioen gaat. Dat heeft het telecombedrijf bekendgemaakt.

Momenteel is Dufour nog aan de slag als EVP Finance & Strategy bij de Franse telecomaanbieder SFR. Daarnaast was zij tussen 1999 en 2013 actief bij Vivendi.

Ray Stewart heeft zeventien jaar gewerkt bij Belgacom en gaat nu met pensioen. Hij blijft nog actief tot 1 april en zal tussen 1 januari en zijn vertrek Dufour bijstaan tijdens de overgangsperiode. (Belga/NS)

De Franse Sandrine Dufour wordt vanaf 1 april volgend jaar de nieuwe chief financial officer van Belgacom. Ze zal Ray Stewart opvolgen, die met pensioen gaat. Dat heeft het telecombedrijf bekendgemaakt.Momenteel is Dufour nog aan de slag als EVP Finance & Strategy bij de Franse telecomaanbieder SFR. Daarnaast was zij tussen 1999 en 2013 actief bij Vivendi. Ray Stewart heeft zeventien jaar gewerkt bij Belgacom en gaat nu met pensioen. Hij blijft nog actief tot 1 april en zal tussen 1 januari en zijn vertrek Dufour bijstaan tijdens de overgangsperiode. (Belga/NS)