Sagaert, de voormalige topvrouw van AB InBev België en Luxemburg, stond sinds september 2009 aan het hoofd van de divisie. Zij wil haar carrière voortzetten in een business-to-consumeromgeving, klinkt het.

"Sabine heeft met succes de herstructurering en het kostenbesparingsprogramma bij Arseus Dental doorgevoerd en een nieuwe organisatiestructuur geïmplementeerd. Sabine heeft echter te kennen gegeven haar carrière een andere wending te willen geven", meldt Arseus-CEO Ger van Jeveren.

Voor haar elfjarige carrière bij AB InBev werkte Sagaert ruim zeven jaar in diverse managementfuncties voor de cementgroep CBR. Zij blijft bij Arseus Dental op post tot 1 februari. Zij wordt dan als CEO opgevolgd door Mario Huyghe, die ook al CEO is van Arseus Medical.

Be.L.

Sagaert, de voormalige topvrouw van AB InBev België en Luxemburg, stond sinds september 2009 aan het hoofd van de divisie. Zij wil haar carrière voortzetten in een business-to-consumeromgeving, klinkt het. "Sabine heeft met succes de herstructurering en het kostenbesparingsprogramma bij Arseus Dental doorgevoerd en een nieuwe organisatiestructuur geïmplementeerd. Sabine heeft echter te kennen gegeven haar carrière een andere wending te willen geven", meldt Arseus-CEO Ger van Jeveren. Voor haar elfjarige carrière bij AB InBev werkte Sagaert ruim zeven jaar in diverse managementfuncties voor de cementgroep CBR. Zij blijft bij Arseus Dental op post tot 1 februari. Zij wordt dan als CEO opgevolgd door Mario Huyghe, die ook al CEO is van Arseus Medical. Be.L.