De nieuwe toestellen moeten zorgen voor een daling van het brandstofverbruik met 18 procent.

Ryanair-topman Michael O'Leary zegt dat Ryanair de komende tien jaar wil groeien tot jaarlijks 150 miljoen klanten, terwijl het brandstofverbruik verminderd wordt, net als de geluidsemissie van de toestellen.

"We zullen ook meer dan 3.000 nieuwe banen creëren en promotiekansen bieden aan de piloten, cabinepersoneel en technici van Ryanair", aldus O'Leary.

Tegen 2024 zal de Ryanair-vloot uitgebreid zijn tot 520 vliegtuigen. Vorig jaar vervoerde Ryanair 82 miljoen klanten. (Belga/BO)

De nieuwe toestellen moeten zorgen voor een daling van het brandstofverbruik met 18 procent. Ryanair-topman Michael O'Leary zegt dat Ryanair de komende tien jaar wil groeien tot jaarlijks 150 miljoen klanten, terwijl het brandstofverbruik verminderd wordt, net als de geluidsemissie van de toestellen. "We zullen ook meer dan 3.000 nieuwe banen creëren en promotiekansen bieden aan de piloten, cabinepersoneel en technici van Ryanair", aldus O'Leary. Tegen 2024 zal de Ryanair-vloot uitgebreid zijn tot 520 vliegtuigen. Vorig jaar vervoerde Ryanair 82 miljoen klanten. (Belga/BO)