Na het faillissement van Delta Publishing NV op 14 juni 2013 heeft Alfaport Antwerpen de immateriële activa van het mediabedrijf (zoals de klantenportefeuille en informatiebestanden) verworven. Delta Publishing NV was de uitgever van onder meer de gespecialiseerde havenkrant De Lloyd en een aantal afgeleide producten daarvan, gericht op logistieke dienstverleners en de ruimere transportwereld.

Roularta Media Group zal samen met Port+ zorgen voor de commercialisering, content, productie en distributie van voornoemde portfolio. Port+ is een neutraal dienstverlenend bedrijf en gespecialiseerd in informatieverstrekking van de havensector, lokale uitbestedingsactiviteiten en projecten en studies binnen de havensector.

De redactie van de papieren en digitale uitgaven zal verzorgd worden door de redactionele teams van Roularta Media Group. Naast transport en logistiek zal de nieuwe publicatie van de krant De Lloyd zich ook richten op internationale handel.

De eerste editie van de nieuwe De Lloyd krant - gekoppeld aan online nieuws en nieuwsbrieven - verschijnt op 15 oktober.

Na het faillissement van Delta Publishing NV op 14 juni 2013 heeft Alfaport Antwerpen de immateriële activa van het mediabedrijf (zoals de klantenportefeuille en informatiebestanden) verworven. Delta Publishing NV was de uitgever van onder meer de gespecialiseerde havenkrant De Lloyd en een aantal afgeleide producten daarvan, gericht op logistieke dienstverleners en de ruimere transportwereld. Roularta Media Group zal samen met Port+ zorgen voor de commercialisering, content, productie en distributie van voornoemde portfolio. Port+ is een neutraal dienstverlenend bedrijf en gespecialiseerd in informatieverstrekking van de havensector, lokale uitbestedingsactiviteiten en projecten en studies binnen de havensector. De redactie van de papieren en digitale uitgaven zal verzorgd worden door de redactionele teams van Roularta Media Group. Naast transport en logistiek zal de nieuwe publicatie van de krant De Lloyd zich ook richten op internationale handel. De eerste editie van de nieuwe De Lloyd krant - gekoppeld aan online nieuws en nieuwsbrieven - verschijnt op 15 oktober.