Open Bedrijvendag/Journée Découverte Entreprises is het grootste eendagsevenement in België, met meer dan 1 miljoen bezoekers, gemiddeld een 450-tal deelnemende bedrijven en een omzet van 3,6 miljoen euro. Dat geld is grotendeels afkomstig van de deelnemende bedrijven.

Sinds de eerste editie in 1990 stelden al zevenduizend bedrijven de deuren open om het publiek een blik achter de schermen te gunnen. De volgende editie vindt plaats op zondag 7 oktober 2012. Meer informatie vindt u op www.openbedrijvendag.be

Roularta is als mediabedrijf goed vertegenwoordigd in de bedrijfswereld, met bladen als Trends en de zakenzender Kanaal Z. "We willen die merken verder uitbouwen door er evenementen rond te ontwikkelen", verduidelijkt CEO Rik De Nolf. "Zo hebben we recent ook al de beurs 'Ondernemen in Vlaanderen' overgenomen," aldus de CEO.

Open Bedrijvendag/Journée Découverte Entreprises is het grootste eendagsevenement in België, met meer dan 1 miljoen bezoekers, gemiddeld een 450-tal deelnemende bedrijven en een omzet van 3,6 miljoen euro. Dat geld is grotendeels afkomstig van de deelnemende bedrijven. Sinds de eerste editie in 1990 stelden al zevenduizend bedrijven de deuren open om het publiek een blik achter de schermen te gunnen. De volgende editie vindt plaats op zondag 7 oktober 2012. Meer informatie vindt u op www.openbedrijvendag.be Roularta is als mediabedrijf goed vertegenwoordigd in de bedrijfswereld, met bladen als Trends en de zakenzender Kanaal Z. "We willen die merken verder uitbouwen door er evenementen rond te ontwikkelen", verduidelijkt CEO Rik De Nolf. "Zo hebben we recent ook al de beurs 'Ondernemen in Vlaanderen' overgenomen," aldus de CEO.