De Nolf wordt voorzitter van de raad van bestuur van de mediagroep.

De Nolf is al bijna 35 jaar CEO van Roularta, de uitgeverij-drukkerij die zijn vader in 1954 oprichtte. De jongste maanden liet hij - na de verkoop van de Franse tak van de mediagroep - al herhaaldelijk doorschijnen dat het moment van zijn opvolging er zat aan te komen en dat zijn schoonzoon in aanmerking kwam om hem te vervangen.

De Nolf zelf reageert maar kort. "Wij gaan kort na de herfstvakantie over deze kwestie communiceren", zegt hij. Er is voor half november nog een raad van bestuur van Roularta. (TE)

De Nolf wordt voorzitter van de raad van bestuur van de mediagroep.De Nolf is al bijna 35 jaar CEO van Roularta, de uitgeverij-drukkerij die zijn vader in 1954 oprichtte. De jongste maanden liet hij - na de verkoop van de Franse tak van de mediagroep - al herhaaldelijk doorschijnen dat het moment van zijn opvolging er zat aan te komen en dat zijn schoonzoon in aanmerking kwam om hem te vervangen. De Nolf zelf reageert maar kort. "Wij gaan kort na de herfstvakantie over deze kwestie communiceren", zegt hij. Er is voor half november nog een raad van bestuur van Roularta. (TE)