Het was een moeilijk jaar voor Recticel. Er was een 'ongeziene' stijging van de grondstoffenprijzen en daaropvolgend een tekort aan isocyanaten, dat gebruikt wordt in isolatiemateriaal.

Maar ook de wisselkoersen zaten tegen voor Recticel én er was een zware brand in een Tsjechische fabriek waar auto-onderdelen gemaakt worden.

Dat het resultaat toch historisch hoog lag, bewijst voor CEO Olivier Chapelle 'de weerbaarheid van de groei'.

Chapelle wil zich blijven richten op groei en streeft naar een verbetering van de prestaties 'via de continue versterking van onze productportefeuille, de verbetering van de productiviteit en de optimalisatie van het bedrijfsmodel van de groep, alsook door de uitbreiding van onze business line Isolatie'.

Het was een moeilijk jaar voor Recticel. Er was een 'ongeziene' stijging van de grondstoffenprijzen en daaropvolgend een tekort aan isocyanaten, dat gebruikt wordt in isolatiemateriaal. Maar ook de wisselkoersen zaten tegen voor Recticel én er was een zware brand in een Tsjechische fabriek waar auto-onderdelen gemaakt worden. Dat het resultaat toch historisch hoog lag, bewijst voor CEO Olivier Chapelle 'de weerbaarheid van de groei'. Chapelle wil zich blijven richten op groei en streeft naar een verbetering van de prestaties 'via de continue versterking van onze productportefeuille, de verbetering van de productiviteit en de optimalisatie van het bedrijfsmodel van de groep, alsook door de uitbreiding van onze business line Isolatie'.