Recticel herzag dinsdag zijn winstverwachting voor dit jaar naar beneden. Het bedrijf gaat nu nog uit van een gecombineerde rebitda (recurrent operationeel resultaat voor waardeverminderingen en afschrijvingen) die ongeveer 12 procent lager zal uitkomen dan in 2013, ondanks een licht hoger verwachte jaaromzet.

In de trading update van het derde kwartaal had Recticel nog te kennen gegeven dat omzet en winst zouden stijgen in vergelijking met vorig jaar.

Woensdagochtend kondigde Recticel nog aan dat zijn maatschappelijk kapitaal op 22 december verhoogd werd als gevolg van de uitoefening van 50.400 warranten van het warrantenplan uitgegeven op 24 december 2008. Hierdoor worden er 50.400 nieuwe gewone aandelen gecreëerd, die vanaf woensdag worden verhandeld op Euronext Brussel. (Belga/NS)

Recticel herzag dinsdag zijn winstverwachting voor dit jaar naar beneden. Het bedrijf gaat nu nog uit van een gecombineerde rebitda (recurrent operationeel resultaat voor waardeverminderingen en afschrijvingen) die ongeveer 12 procent lager zal uitkomen dan in 2013, ondanks een licht hoger verwachte jaaromzet. In de trading update van het derde kwartaal had Recticel nog te kennen gegeven dat omzet en winst zouden stijgen in vergelijking met vorig jaar.Woensdagochtend kondigde Recticel nog aan dat zijn maatschappelijk kapitaal op 22 december verhoogd werd als gevolg van de uitoefening van 50.400 warranten van het warrantenplan uitgegeven op 24 december 2008. Hierdoor worden er 50.400 nieuwe gewone aandelen gecreëerd, die vanaf woensdag worden verhandeld op Euronext Brussel. (Belga/NS)