De omzet ging 2,9 procent hoger tot 244,2 miljoen. De vrije kasstroom van 12 miljoen maakt RealDolmen nu schuldenvrij.

Vooral de diensten deden het goed, met een omzetstijging van

7,6 procent. Binnen dat segment herpakte de afdeling "zakelijke oplossingen" zich in de tweede jaarhelft met een groei van 9,9 procent. De omzet in infrastructuurproducten viel in de tweede jaarhelft terug.

De bedrijfswinstmarge voor niet-terugkerende elementen (rebit) steeg tot van 4,5 naar 5,1 procent. CEO Bruno Segers is tevreden over de groeitrend, die in het najaar begon. "Onze rentabiliteit blijft verbeteren", stelt hij. (BL)

De omzet ging 2,9 procent hoger tot 244,2 miljoen. De vrije kasstroom van 12 miljoen maakt RealDolmen nu schuldenvrij. Vooral de diensten deden het goed, met een omzetstijging van 7,6 procent. Binnen dat segment herpakte de afdeling "zakelijke oplossingen" zich in de tweede jaarhelft met een groei van 9,9 procent. De omzet in infrastructuurproducten viel in de tweede jaarhelft terug. De bedrijfswinstmarge voor niet-terugkerende elementen (rebit) steeg tot van 4,5 naar 5,1 procent. CEO Bruno Segers is tevreden over de groeitrend, die in het najaar begon. "Onze rentabiliteit blijft verbeteren", stelt hij. (BL)