Parts & Components, een dochteronderneming van de groep Punch Metals International, wil de boeken sluiten.

De intentie tot sluiting werd donderdagmorgen tijdens een buitengewone ondernemingsraad bekendgemaakt. 76 werknemers vrliezen hun baan.

Parts & Components werd in 2010 overgenomen door Creacorp, dat ook Punch Metals in zijn portefeuille heeft. In dat jaar telde de vestiging in Roeselare nog 182 werknemers.

Ondanks de overname is de onderneming niet rendabel gebleken. "Sinds de overname in 2010 hebben het management en de directie alles in het werk gesteld om dergelijke situatie te vermijden," luidt het. Volgens de directie ligt de toenemende economische crisis aan de basis van de sluiting.

Directie en vakbonden gaan de komende weken gesprekken voeren over een sociaal plan. (Belga/BO)

Parts & Components, een dochteronderneming van de groep Punch Metals International, wil de boeken sluiten.De intentie tot sluiting werd donderdagmorgen tijdens een buitengewone ondernemingsraad bekendgemaakt. 76 werknemers vrliezen hun baan. Parts & Components werd in 2010 overgenomen door Creacorp, dat ook Punch Metals in zijn portefeuille heeft. In dat jaar telde de vestiging in Roeselare nog 182 werknemers. Ondanks de overname is de onderneming niet rendabel gebleken. "Sinds de overname in 2010 hebben het management en de directie alles in het werk gesteld om dergelijke situatie te vermijden," luidt het. Volgens de directie ligt de toenemende economische crisis aan de basis van de sluiting.Directie en vakbonden gaan de komende weken gesprekken voeren over een sociaal plan. (Belga/BO)