Dat schrijven De Tijd en L'Echo.

Concreet verhoogt Proximus het abonnementsgeld met 2 euro per maand voor nagenoeg alle "oude packs" die afgesloten zijn voor april 2012. Een pack is een bundel waar verschillende diensten zoals internet, televisie, telefonie of mobiel internet in worden gestoken.

Ook de professionele klanten ontkomen niet aan de prijsverhoging. De prijzen van de oudere packs worden opgetrokken met 0,5 tot 4 euro.

Duurder dan het buitenland

Voor wie enkel telefonie afneemt bij Proximus, wordt het maandelijkse abonnementsgeld voor telefoneren via de vaste lijn met 0,5 tot 1 euro opgetrokken, en verhoogt tegelijk de verbindingskost en de prijs per minuut. Ook wie alleen internet heeft zal meer betalen.

"We willen investeren in de nieuwe packs die meer aangepast zijn aan de noden van de consument", zo meldt het telecombedrijf. "Voor het gros van de klanten verandert er niets."

Die nieuwe bundels bevatten meer mogelijkheden maar zijn duurder dan de oude, en volgens de bevoegde minister Alexander De Croo zijn ze duurder dan vergelijkbaar aanbod in het buitenland.

(Belga/RR)

Dat schrijven De Tijd en L'Echo.Concreet verhoogt Proximus het abonnementsgeld met 2 euro per maand voor nagenoeg alle "oude packs" die afgesloten zijn voor april 2012. Een pack is een bundel waar verschillende diensten zoals internet, televisie, telefonie of mobiel internet in worden gestoken. Ook de professionele klanten ontkomen niet aan de prijsverhoging. De prijzen van de oudere packs worden opgetrokken met 0,5 tot 4 euro. Voor wie enkel telefonie afneemt bij Proximus, wordt het maandelijkse abonnementsgeld voor telefoneren via de vaste lijn met 0,5 tot 1 euro opgetrokken, en verhoogt tegelijk de verbindingskost en de prijs per minuut. Ook wie alleen internet heeft zal meer betalen. "We willen investeren in de nieuwe packs die meer aangepast zijn aan de noden van de consument", zo meldt het telecombedrijf. "Voor het gros van de klanten verandert er niets."Die nieuwe bundels bevatten meer mogelijkheden maar zijn duurder dan de oude, en volgens de bevoegde minister Alexander De Croo zijn ze duurder dan vergelijkbaar aanbod in het buitenland.(Belga/RR)