De omzet daalt in vergelijking met dezelfde periode 2009 met 10 procent tot 56 miljoen dollar. Dankzij herstructureringen en de goed lopende licenties kon het verlies teruggebracht worden tot 5,4 miljoen dollar, tegen 8,7 miljoen dollar in 2009.

Het magazine verkoopt allesbehalve goed en de televisiekanalen verliezen kijkers. Bovendien scoren de internetactiviteiten ondermaats.

Eerder raakte al bekend dat oprichter en hoofdredacteur Hugh Hefner opnieuw de volledige controle over het bedrijf wil verwerven. Dat voorspelt niet veel goeds voor het personeel, want "een van onze belangrijkste doelstellingen is om het personeelsbestand te verminderen", verklaarde topman Scott Flanders donderdag.

De omzet daalt in vergelijking met dezelfde periode 2009 met 10 procent tot 56 miljoen dollar. Dankzij herstructureringen en de goed lopende licenties kon het verlies teruggebracht worden tot 5,4 miljoen dollar, tegen 8,7 miljoen dollar in 2009. Het magazine verkoopt allesbehalve goed en de televisiekanalen verliezen kijkers. Bovendien scoren de internetactiviteiten ondermaats. Eerder raakte al bekend dat oprichter en hoofdredacteur Hugh Hefner opnieuw de volledige controle over het bedrijf wil verwerven. Dat voorspelt niet veel goeds voor het personeel, want "een van onze belangrijkste doelstellingen is om het personeelsbestand te verminderen", verklaarde topman Scott Flanders donderdag.