Philips gaf daarin aan dat de omzet vorig kwartaal met 'een midden-enkelcijferig percentage' is gegroeid ten opzichte van het voorgaande jaar. Het bedrijfsresultaat (ebita) komt uit op ongeveer 500 miljoen euro, tegen 913 miljoen euro in het vierde kwartaal van 2010.

Volgens topman Frans van Houten heeft Philips vooral last van de moeilijke economische omstandigheden in Europa. Met de eerder dit jaar ingezette reorganisatie zijn de doelstellingen voor 2013 nog altijd haalbaar, stelde hij. (Belga/RDM)

Philips gaf daarin aan dat de omzet vorig kwartaal met 'een midden-enkelcijferig percentage' is gegroeid ten opzichte van het voorgaande jaar. Het bedrijfsresultaat (ebita) komt uit op ongeveer 500 miljoen euro, tegen 913 miljoen euro in het vierde kwartaal van 2010. Volgens topman Frans van Houten heeft Philips vooral last van de moeilijke economische omstandigheden in Europa. Met de eerder dit jaar ingezette reorganisatie zijn de doelstellingen voor 2013 nog altijd haalbaar, stelde hij. (Belga/RDM)