Dat meldt bpostgroup. Bij bpost loopt momenteel een intern onderzoek naar mogelijke wanpraktijken met betrekking tot de concessie voor de distributie van kranten in België.

In afwachting van dat onderzoek zette Tirez een stap opzij en werd Henri de Romree aangesteld als CEO. Hij was voorheen CEO van e-Logistics North America. Woensdag ontving de raad van bestuur van bpost een update over het onderzoek. Daarop is beslist dat de beslissing dat de CEO tijdelijk een stap opzij zet, van kracht blijft, klinkt het. De Romrée keert terug naar zijn functie van CEO van e-Logistics Noord-Amerika en Dartienne, de huidige CFO, is aangesteld als CEO ad interim.

"De raad van bestuur heeft Philippe Dartienne gevraagd om de komende maanden de uitvoering van de strategie van het bedrijf onverminderd voort te zetten en de sociale dialoog voort te zetten", klinkt het in de mededeling. Koen Aelterman wordt dan weer CFO ad interim om Dartienne te vervangen.

Dat meldt bpostgroup. Bij bpost loopt momenteel een intern onderzoek naar mogelijke wanpraktijken met betrekking tot de concessie voor de distributie van kranten in België.In afwachting van dat onderzoek zette Tirez een stap opzij en werd Henri de Romree aangesteld als CEO. Hij was voorheen CEO van e-Logistics North America. Woensdag ontving de raad van bestuur van bpost een update over het onderzoek. Daarop is beslist dat de beslissing dat de CEO tijdelijk een stap opzij zet, van kracht blijft, klinkt het. De Romrée keert terug naar zijn functie van CEO van e-Logistics Noord-Amerika en Dartienne, de huidige CFO, is aangesteld als CEO ad interim. "De raad van bestuur heeft Philippe Dartienne gevraagd om de komende maanden de uitvoering van de strategie van het bedrijf onverminderd voort te zetten en de sociale dialoog voort te zetten", klinkt het in de mededeling. Koen Aelterman wordt dan weer CFO ad interim om Dartienne te vervangen.