De zowat 1.250 werknemers kregen maandag te horen dat General Motors (GM) geen overnemer heeft gevonden voor de autofabriek en mochten na die mededeling maandagnamiddag naar huis vertrekkken.

Ze werden dinsdagmorgen wel weer verwacht in de fabriek om de productie voort te zetten. Ook woordvoerster Ann Wittemans bevestigt dat daarbij de productie weer normaal is opgestart.

Bij Opel werken de arbeiders, sinds een groot deel van het personeel voor de zomer vertrok, nog in een éénploegsysteem. Ze kunnen normaal tot eind dit jaar aan de slag blijven. Dan stopt de productie bij Opel Antwerpen definitief.

De werknemers kunnen bij de sluiting rekenen op vrijwillig brugpensioen of een vertrekpremie.

De zowat 1.250 werknemers kregen maandag te horen dat General Motors (GM) geen overnemer heeft gevonden voor de autofabriek en mochten na die mededeling maandagnamiddag naar huis vertrekkken. Ze werden dinsdagmorgen wel weer verwacht in de fabriek om de productie voort te zetten. Ook woordvoerster Ann Wittemans bevestigt dat daarbij de productie weer normaal is opgestart. Bij Opel werken de arbeiders, sinds een groot deel van het personeel voor de zomer vertrok, nog in een éénploegsysteem. Ze kunnen normaal tot eind dit jaar aan de slag blijven. Dan stopt de productie bij Opel Antwerpen definitief. De werknemers kunnen bij de sluiting rekenen op vrijwillig brugpensioen of een vertrekpremie.