Bank-verzekeraar KBC Groep kondigde de verkoop van Peel Hunt aan op 29 juli 2010. De desinvestering past in de focus op bank-verzekeren voor particulieren, kmo's en midcap-cliënten op de kernmarkten in België en Centraal- en Oost-Europa.

Die strategische bijstelling is dan weer een gevolg van de financiële crisis en van de overheidssteun die de Belgische KBC kreeg.

Peel Hunt geeft advies aan bedrijven, en legt zich toe op research, institutionele verkoop en market making. Het klantenbestand van Peel Hunt bestaat uit bedrijven uit de Britse aandelenmarkten FTSE 250 tot de AIM (Alternative Investment Market). Peel Hunt heeft een van de grootste tradingcellen in het Verenigd Koninkrijk en is marktmaker in meer dan 2.000 aandelen.

Volgens CEO Simon Hayes is het de bedoeling van Peel Hunt "in het Verenigd Koninkrijk de toonaangevende adviseur en broker voor kleine en middelgrote ondernemingen" te maken.

Bank-verzekeraar KBC Groep kondigde de verkoop van Peel Hunt aan op 29 juli 2010. De desinvestering past in de focus op bank-verzekeren voor particulieren, kmo's en midcap-cliënten op de kernmarkten in België en Centraal- en Oost-Europa. Die strategische bijstelling is dan weer een gevolg van de financiële crisis en van de overheidssteun die de Belgische KBC kreeg. Peel Hunt geeft advies aan bedrijven, en legt zich toe op research, institutionele verkoop en market making. Het klantenbestand van Peel Hunt bestaat uit bedrijven uit de Britse aandelenmarkten FTSE 250 tot de AIM (Alternative Investment Market). Peel Hunt heeft een van de grootste tradingcellen in het Verenigd Koninkrijk en is marktmaker in meer dan 2.000 aandelen. Volgens CEO Simon Hayes is het de bedoeling van Peel Hunt "in het Verenigd Koninkrijk de toonaangevende adviseur en broker voor kleine en middelgrote ondernemingen" te maken.