Stoffels was eerder wetenschappelijk directeur bij Johnson & Johnson, maar lag mee aan de basis van Galapagos. Hij volgt Onno van de Stolpe op, die 23 jaar aan het roer stond van het bedrijf.

'Ik ben overtuigd van het unieke potentieel van Galapagos en ik ben verheugd en vereerd om deze rol op mij te nemen', aldus Stoffels. 'Ik ben vastbesloten om trouw te blijven aan de missie van het bedrijf om nieuwe werkingsmechanismen van geneesmiddelen naar patiënten te brengen die nieuwe behandelingsopties nodig hebben.'

Na een overgangsperiode waarin van de Stolpe zijn activiteiten overdraagt, neemt Stoffels op 1 april volledig de functie van CEO over.

Stoffels was eerder wetenschappelijk directeur bij Johnson & Johnson, maar lag mee aan de basis van Galapagos. Hij volgt Onno van de Stolpe op, die 23 jaar aan het roer stond van het bedrijf. 'Ik ben overtuigd van het unieke potentieel van Galapagos en ik ben verheugd en vereerd om deze rol op mij te nemen', aldus Stoffels. 'Ik ben vastbesloten om trouw te blijven aan de missie van het bedrijf om nieuwe werkingsmechanismen van geneesmiddelen naar patiënten te brengen die nieuwe behandelingsopties nodig hebben.'Na een overgangsperiode waarin van de Stolpe zijn activiteiten overdraagt, neemt Stoffels op 1 april volledig de functie van CEO over.