Het parket vraagt de verwijzing van Fluvius, maar ook van de eindverantwoordelijke van het bedrijf, CEO Frank Vanbrabant (57), en van Directeur Netuitbating Wim Den Roover (59).

Het parket vraagt dat ze voor de rechter gebracht worden wegens onopzettelijke doding. Bij de explosie overleed Louisa D'hertefelt (86) en raakten drie mensen ernstig gewond. Na één jaar onderzoek concludeert het parket dat er wel degelijk fouten gemaakt zijn door Fluvius. Het parket zal op 30 september aan de raadkamer vragen om het dossier door te verwijzen naar de correctionele rechter.

Het parket vraagt de verwijzing van Fluvius, maar ook van de eindverantwoordelijke van het bedrijf, CEO Frank Vanbrabant (57), en van Directeur Netuitbating Wim Den Roover (59). Het parket vraagt dat ze voor de rechter gebracht worden wegens onopzettelijke doding. Bij de explosie overleed Louisa D'hertefelt (86) en raakten drie mensen ernstig gewond. Na één jaar onderzoek concludeert het parket dat er wel degelijk fouten gemaakt zijn door Fluvius. Het parket zal op 30 september aan de raadkamer vragen om het dossier door te verwijzen naar de correctionele rechter.