Het aandeel Oxurion, dat dinsdag bijna 43 procent van zijn waarde verloor op Euronext Brussel, kreeg woensdag weer klappen. Woensdag omstreeks 9.45 uur noteerde het aandeel een verlies van ruim 13 procent tot 2,76 euro. Dat was een halvering in vergelijking met maandagavond, toen het aandeel nog op 5,57 euro stond. Rond 16.45 uur bleef er een verlies van 12 procent tot 2,80 euro per aandeel. Oxurion sloot de handelsdag uiteindelijk af op - 10,69 procent tot 2,84 euro.

Oxurion ontwikkelt behandelingen om oogaandoeningen veroorzaakt door diabetes te behandelen. Het bedrijf kwam dinsdag met resultaten van een studie naar een mogelijk medicijn. De onderzoeksresultaten ontgoochelen, waarna het aandeel kelderde.

Thrombogenics vervelde in 2018 tot Oxurion. Thrombogenics maakte enkele jaren geleden kort deel uit van de Bel20-index. Het oogmedicijn Jetrea loste echter niet de verwachtingen in en de beurskoers ging fors achteruit.

In een persbericht liet CEO Patrik De Haes dinsdag verstaan dat het bedrijf de resultaten zal analyseren vooraleer er een beslissing valt over het voortzetten van het programma.

Het aandeel Oxurion, dat dinsdag bijna 43 procent van zijn waarde verloor op Euronext Brussel, kreeg woensdag weer klappen. Woensdag omstreeks 9.45 uur noteerde het aandeel een verlies van ruim 13 procent tot 2,76 euro. Dat was een halvering in vergelijking met maandagavond, toen het aandeel nog op 5,57 euro stond. Rond 16.45 uur bleef er een verlies van 12 procent tot 2,80 euro per aandeel. Oxurion sloot de handelsdag uiteindelijk af op - 10,69 procent tot 2,84 euro.Oxurion ontwikkelt behandelingen om oogaandoeningen veroorzaakt door diabetes te behandelen. Het bedrijf kwam dinsdag met resultaten van een studie naar een mogelijk medicijn. De onderzoeksresultaten ontgoochelen, waarna het aandeel kelderde. Thrombogenics vervelde in 2018 tot Oxurion. Thrombogenics maakte enkele jaren geleden kort deel uit van de Bel20-index. Het oogmedicijn Jetrea loste echter niet de verwachtingen in en de beurskoers ging fors achteruit. In een persbericht liet CEO Patrik De Haes dinsdag verstaan dat het bedrijf de resultaten zal analyseren vooraleer er een beslissing valt over het voortzetten van het programma.