Agfa bevestigde eind oktober dat het werd benaderd door CompuGroup, dat interesse had in een volledige overname. "Rekening houdend met de belangen van zijn aandeelhouders en de andere stakeholders" besliste de raad van bestuur van Agfa op 8 november 2016 om niet-exclusieve besprekingen met CompuGroup aan te gaan. "Agfa en CompuGroup hebben vandaag een overeenstemming bereikt om geen verdere besprekingen over het beoogde openbaar overnamebod te voeren", aldus Agfa-Gevaert in een persbericht.

Volgens een woordvoerder van Agfa vonden de twee partijen "geen werkbare organisatiestructuur die voor beide partijen bevredigend is", schrijft De Tijd.

(Belga/RR)

Agfa bevestigde eind oktober dat het werd benaderd door CompuGroup, dat interesse had in een volledige overname. "Rekening houdend met de belangen van zijn aandeelhouders en de andere stakeholders" besliste de raad van bestuur van Agfa op 8 november 2016 om niet-exclusieve besprekingen met CompuGroup aan te gaan. "Agfa en CompuGroup hebben vandaag een overeenstemming bereikt om geen verdere besprekingen over het beoogde openbaar overnamebod te voeren", aldus Agfa-Gevaert in een persbericht. Volgens een woordvoerder van Agfa vonden de twee partijen "geen werkbare organisatiestructuur die voor beide partijen bevredigend is", schrijft De Tijd.(Belga/RR)