Dat schrijft De Tijd.

Enfinity raakte bekend als het bedrijf dat daken van kmo's vol met zonnepanelen legde. Na jaren van ongebreidelde groei in het buitenland viel de motor van het Waregemse bedrijf plots stil door de afbouw van subsidies, torenhoge schulden en een te zware structuur. De aandeelhouders gooiden midden vorig jaar de handdoek in de ring.

Of en hoeveel Decuyper en Van Neer betaalden voor hun nieuwe belang in Enfinity is niet duidelijk. Ze waren niet bereikbaar voor commentaar.

De nieuwe situatie leidt tot enig tandengeknars bij de voormalige Enfinity-investeerders die hun geld in rook zagen opgaan.

(Belga/RR)

Dat schrijft De Tijd.Enfinity raakte bekend als het bedrijf dat daken van kmo's vol met zonnepanelen legde. Na jaren van ongebreidelde groei in het buitenland viel de motor van het Waregemse bedrijf plots stil door de afbouw van subsidies, torenhoge schulden en een te zware structuur. De aandeelhouders gooiden midden vorig jaar de handdoek in de ring. Of en hoeveel Decuyper en Van Neer betaalden voor hun nieuwe belang in Enfinity is niet duidelijk. Ze waren niet bereikbaar voor commentaar. De nieuwe situatie leidt tot enig tandengeknars bij de voormalige Enfinity-investeerders die hun geld in rook zagen opgaan.(Belga/RR)