Deutsche Bank zette 1,4 miljard euro opzij vanwege de belastingwijzigingen. Zonder dat bedrag zou onder de streep 900 miljoen euro zijn overgebleven. Aan het einde van 2016 resteerde voor dat jaar een tekort van 1,4 miljard euro. Deutsche Bank benadrukte dat het belastingeffect in de VS uiteindelijk positief zal uitpakken voor de nettowinst.

De omzet van de bank daalde afgelopen jaar met 12 procent tot 26,4 miljard euro. Dit kwam vooral doordat enkele bezittingen werden verkocht. Maar ook 'uitdagende marktomstandigheden', zetten de opbrengsten onder druk. Zonder de eenmalige posten zou de omzet 5 procent lager zijn uitgekomen.

Deutsche Bank zette 1,4 miljard euro opzij vanwege de belastingwijzigingen. Zonder dat bedrag zou onder de streep 900 miljoen euro zijn overgebleven. Aan het einde van 2016 resteerde voor dat jaar een tekort van 1,4 miljard euro. Deutsche Bank benadrukte dat het belastingeffect in de VS uiteindelijk positief zal uitpakken voor de nettowinst.De omzet van de bank daalde afgelopen jaar met 12 procent tot 26,4 miljard euro. Dit kwam vooral doordat enkele bezittingen werden verkocht. Maar ook 'uitdagende marktomstandigheden', zetten de opbrengsten onder druk. Zonder de eenmalige posten zou de omzet 5 procent lager zijn uitgekomen.