Ook werd kritiek geuit op plannen tot integratie van de cargo-afdelingen aan passagiers- en cargozijde. Er werd gedreigd met syndicale acties, maar de plooien lijken donderdag inmiddels gladgestreken, zo werd vernomen bij ACV-Transcom.

"Er is deze week over beide kwesties intens vergaderd met de directie. Bedoeling is morgen (vrijdag, nvdr) alles te finaliseren. Met de gegevens waarover ik nu beschik denk ik dat het in orde komt. De geplande flexibilisering is terug afgevoerd en de directie is bereid oplossingen te zoeken voor onze praktische vragen bij de integratie.

Zo is reeds voorzien in bijkomende douches, kleerkasten, parkings en dergelijke. Na het gesprek van morgen zullen we oordelen of op al onze vragen tegemoetgekomen is", aldus vakbondsman Kurt Callaerts (ACV-Transcom).

Ook werd kritiek geuit op plannen tot integratie van de cargo-afdelingen aan passagiers- en cargozijde. Er werd gedreigd met syndicale acties, maar de plooien lijken donderdag inmiddels gladgestreken, zo werd vernomen bij ACV-Transcom. "Er is deze week over beide kwesties intens vergaderd met de directie. Bedoeling is morgen (vrijdag, nvdr) alles te finaliseren. Met de gegevens waarover ik nu beschik denk ik dat het in orde komt. De geplande flexibilisering is terug afgevoerd en de directie is bereid oplossingen te zoeken voor onze praktische vragen bij de integratie. Zo is reeds voorzien in bijkomende douches, kleerkasten, parkings en dergelijke. Na het gesprek van morgen zullen we oordelen of op al onze vragen tegemoetgekomen is", aldus vakbondsman Kurt Callaerts (ACV-Transcom).