RE Invest Belgium heeft vrijdag een formele kennisgeving ingediend bij toezichthouder FSMA, zo melden het bedrijf en de FSMA.

De raad van bestuur van Befimmo heeft zijn steun voor de transactie uitgesproken. De twee grootste aandeelhouders van Befimmo, AXA Belgium en AG Finance, zijn elk een onherroepelijke verbintenis aangegaan om aandelen Befimmo te verkopen. Het gaat respectievelijk om 9,6 procent en 5,6 procent van het totale aandelenkapitaal van Befimmo.

RE Invest Belgium laat in een persbericht weten naar een meerderheidspositie te streven. De minimale aanvaardingsdrempel voor het bod is 50 procent plus één aandeel. De afsluiting van het overnamebod wordt verwacht in het derde kwartaal. 'De aandeelhouders van Befimmo zullen de optie hebben om hun volledige vergoeding in contanten te ontvangen tegen een prijs die het aandeel Befimmo sinds 12 maart 2020 niet meer bereikt heeft', klinkt het.

De handel in het aandeel Befimmo, die opgeschort was, wordt vrijdag om 15.00 uur hervat op de beurs van Brussel. Kort na de hervatting noteerde het op 47,4 euro (+51,44 procent).

RE Invest Belgium heeft vrijdag een formele kennisgeving ingediend bij toezichthouder FSMA, zo melden het bedrijf en de FSMA.De raad van bestuur van Befimmo heeft zijn steun voor de transactie uitgesproken. De twee grootste aandeelhouders van Befimmo, AXA Belgium en AG Finance, zijn elk een onherroepelijke verbintenis aangegaan om aandelen Befimmo te verkopen. Het gaat respectievelijk om 9,6 procent en 5,6 procent van het totale aandelenkapitaal van Befimmo. RE Invest Belgium laat in een persbericht weten naar een meerderheidspositie te streven. De minimale aanvaardingsdrempel voor het bod is 50 procent plus één aandeel. De afsluiting van het overnamebod wordt verwacht in het derde kwartaal. 'De aandeelhouders van Befimmo zullen de optie hebben om hun volledige vergoeding in contanten te ontvangen tegen een prijs die het aandeel Befimmo sinds 12 maart 2020 niet meer bereikt heeft', klinkt het. De handel in het aandeel Befimmo, die opgeschort was, wordt vrijdag om 15.00 uur hervat op de beurs van Brussel. Kort na de hervatting noteerde het op 47,4 euro (+51,44 procent).