Dirk Goovaerts, directeur continentaal Europa bij Menzies, wil het dossier opnieuw bespreken met de luchthaven, meldt De Tijd woensdag.

Het Britse Menzies wil de beslissing van Brussels Airport ook juridisch aanvechten en nam daarvoor het gespecialiseerde advocatenkantoor Bird & Bird in de arm. Menzies liet in de beoordeling het Belgische Aviapartner en het Turkse Celebi achter zich, schrijft de Tijd.

"Na de analyse van de resultaten stelt Menzies vast dat er beoordelingsfouten werden gemaakt door de luchthavenexperts. Daardoor kregen we te weinig punten op bepaalde onderdelen. Menzies Aviation heeft dit onderbouwd en zal de luchthaven vragen dit recht te zetten", zegt Goovaerts. Volgens de Menzies-directeur zou het bedrijf na die correctie een hogere score behalen dan zowel Swissport als Flightcare.

Dinsdag raakte al bekend dat staatssecretaris voor Mobiliteit Etienne Schouppe (CD&V) de luchthaven van Zaventem zal vragen de ondertekening van de grondafhandelingscontracten op 22 juni uit te stellen.

Dirk Goovaerts, directeur continentaal Europa bij Menzies, wil het dossier opnieuw bespreken met de luchthaven, meldt De Tijd woensdag. Het Britse Menzies wil de beslissing van Brussels Airport ook juridisch aanvechten en nam daarvoor het gespecialiseerde advocatenkantoor Bird & Bird in de arm. Menzies liet in de beoordeling het Belgische Aviapartner en het Turkse Celebi achter zich, schrijft de Tijd. "Na de analyse van de resultaten stelt Menzies vast dat er beoordelingsfouten werden gemaakt door de luchthavenexperts. Daardoor kregen we te weinig punten op bepaalde onderdelen. Menzies Aviation heeft dit onderbouwd en zal de luchthaven vragen dit recht te zetten", zegt Goovaerts. Volgens de Menzies-directeur zou het bedrijf na die correctie een hogere score behalen dan zowel Swissport als Flightcare. Dinsdag raakte al bekend dat staatssecretaris voor Mobiliteit Etienne Schouppe (CD&V) de luchthaven van Zaventem zal vragen de ondertekening van de grondafhandelingscontracten op 22 juni uit te stellen.