Stefan Descheemaeker neemt vanaf 31 oktober ontslag als CEO van Delhaize Europa. Teleurstelling over het missen van de nieuwe topfunctie bij Delhaize ligt blijkbaar aan de basis van zijn vertrek.

Het bedrijf bevestigt dat Descheemaeker kandidaat was voor de opvolging van Pierre-Olivier Beckers als CEO van Delhaize. Uiteindelijk werd gekozen voor Frans Muller. Descheemaeker is ontgoocheld over het feit dat hij naast de topfunctie greep.

Als gevolg van het vertrek van Descheemaeker zal de ceo van Delhaize België, Dirk Van den Berghe, vanaf 1 november rechtstreeks rapporteren aan de ceo van de groep. Dat geldt ook voor Kostas Macheras, ceo van de activiteiten van Delhaize in Zuidoost-Europa en Azië.

Of dit betekent dat de functie van ceo Delhaize Europa verdwijnt, is nog geen uitgemaakte zaak, luidt het nog bij Delhaize. (Belga/KVDA)

Stefan Descheemaeker neemt vanaf 31 oktober ontslag als CEO van Delhaize Europa. Teleurstelling over het missen van de nieuwe topfunctie bij Delhaize ligt blijkbaar aan de basis van zijn vertrek. Het bedrijf bevestigt dat Descheemaeker kandidaat was voor de opvolging van Pierre-Olivier Beckers als CEO van Delhaize. Uiteindelijk werd gekozen voor Frans Muller. Descheemaeker is ontgoocheld over het feit dat hij naast de topfunctie greep. Als gevolg van het vertrek van Descheemaeker zal de ceo van Delhaize België, Dirk Van den Berghe, vanaf 1 november rechtstreeks rapporteren aan de ceo van de groep. Dat geldt ook voor Kostas Macheras, ceo van de activiteiten van Delhaize in Zuidoost-Europa en Azië. Of dit betekent dat de functie van ceo Delhaize Europa verdwijnt, is nog geen uitgemaakte zaak, luidt het nog bij Delhaize. (Belga/KVDA)