ONDD-groep wordt Credendo Group

19/11/13 om 14:35 - Bijgewerkt om 14:35

Bron: Trends

De ONDD-groep verandert deze week van naam en wordt Credendo Group. Dat heeft moedermaatschappij de Nationale Delcrederedienst, de Belgische openbare kredietverzekeraar, bekendgemaakt.

ONDD-groep wordt Credendo Group

De Nationale Delcrederedienst wil naar eigen zeggen met de naamswijziging zijn Europese dimensie in de verf zetten. Credendo Group is aanwezig in heel Europa en staat vooral ondernemingen bij die naar groeilanden, veelal buiten de eurozone, willen exporteren.

"Groeilanden bieden heel wat commerciële mogelijkheden maar brengen ook moeilijk in te schatten risico's met zich mee", luidt het. Credendo Group streeft naar veilige handel met groeilanden.

"De Belgische economie is een van de meest open economieën ter wereld: in 2012 was de goederenexport goed voor 347 miljard euro, het equivalent van 92 procent van het bbp", zo wijst de kredietverzekeraar op de eigen relevantie.

Credendo Group is met zijn dochtermaatschappijen en bijkantoren aanwezig in 13 Europese landen en actief in alle segmenten van de kredietverzekering. (Belga/BO)

Lees meer over:

Onze partners