De algemene vergadering heeft plaats op 5 oktober. Als het vereiste quorum niet bereikt wordt, plant het bedrijf een nieuwe vergadering op 8 november.

Volgens topman Jan Groen, die eind augustus al aankondigde dat Onco een nieuwe naam zocht, wil een naamsverandering omdat "Amerikanen het lastig hebben om de naam Onco uit te spreken, de naam een negatieve uitstraling bij patiënten en investeerders heeft, en het bedrijf bovendien een strategische ommezwaai maakt".

Op de beurs noteert het Onco-aandeel al twee maanden onder 2 euro, terwijl de koers in 2006, kort na de beursgang, boven de 12 euro piekte. Topman Groen hoopt het tij te kunnen keren. Daarbij komt de focus van Onco op het commerciële in plaats van op onderzoek te liggen.

De algemene vergadering heeft plaats op 5 oktober. Als het vereiste quorum niet bereikt wordt, plant het bedrijf een nieuwe vergadering op 8 november. Volgens topman Jan Groen, die eind augustus al aankondigde dat Onco een nieuwe naam zocht, wil een naamsverandering omdat "Amerikanen het lastig hebben om de naam Onco uit te spreken, de naam een negatieve uitstraling bij patiënten en investeerders heeft, en het bedrijf bovendien een strategische ommezwaai maakt".Op de beurs noteert het Onco-aandeel al twee maanden onder 2 euro, terwijl de koers in 2006, kort na de beursgang, boven de 12 euro piekte. Topman Groen hoopt het tij te kunnen keren. Daarbij komt de focus van Onco op het commerciële in plaats van op onderzoek te liggen.