Het Duitse luchtvaartavontuur van Jaap Rosen Jacobson, de voormalige eigenaar van VLM Airlines (vandaag CityJet), is al afgelopen.

Panta Holdings, de houdstermaatschappij van Jaap Rosen Jacobson, had in augustus vorig jaar OLT Express overgenomen, een lagekostenmaatschappij met hoofdzetel in Bremen.

De vloot bestaat uit vijftien toestellen (vooral Fokker van Panta Holdings), er werken 500 mensen. OLT Express vliegt binnen Duitsland en Europa. Maar op 27 januari om middernacht zette OLT Express de vluchten stop omdat een saneringsplan van directie en werknemers een onvoldoende had gekregen van Panta Holdings.

Het Duitse luchtvaartavontuur van Jaap Rosen Jacobson, de voormalige eigenaar van VLM Airlines (vandaag CityJet), is al afgelopen.Panta Holdings, de houdstermaatschappij van Jaap Rosen Jacobson, had in augustus vorig jaar OLT Express overgenomen, een lagekostenmaatschappij met hoofdzetel in Bremen. De vloot bestaat uit vijftien toestellen (vooral Fokker van Panta Holdings), er werken 500 mensen. OLT Express vliegt binnen Duitsland en Europa. Maar op 27 januari om middernacht zette OLT Express de vluchten stop omdat een saneringsplan van directie en werknemers een onvoldoende had gekregen van Panta Holdings.