Er werd voor meer dan het vooropgestelde maximumbedrag van 75 miljoen euro ingetekend, meldt de bioscoopketen. Beleggers tekenden massaal in op de obligatie met een looptijd van 7 jaar en een vaste jaarlijkse brutorente van 4,75 procent.

Omdat het totale bedrag van de ontvangen inschrijvingen hoger uitkwam dan het totale uitgiftebedrag, zullen de inschrijvingen proportioneel herleid worden. Beleggers zullen daarover via hun financiële tussenpersoon informatie krijgen.

Beleggers konden vanaf woensdag op het aanbod intekenen. ING België, KBC en BNP Paribas begeleidden de obligatieronde. (Belga/KVDA)

Er werd voor meer dan het vooropgestelde maximumbedrag van 75 miljoen euro ingetekend, meldt de bioscoopketen. Beleggers tekenden massaal in op de obligatie met een looptijd van 7 jaar en een vaste jaarlijkse brutorente van 4,75 procent. Omdat het totale bedrag van de ontvangen inschrijvingen hoger uitkwam dan het totale uitgiftebedrag, zullen de inschrijvingen proportioneel herleid worden. Beleggers zullen daarover via hun financiële tussenpersoon informatie krijgen. Beleggers konden vanaf woensdag op het aanbod intekenen. ING België, KBC en BNP Paribas begeleidden de obligatieronde. (Belga/KVDA)