Het doel van de herziening is om "een efficiëntere structuur te creëren om de uitvoering van de strategie van de onderneming te ondersteunen", klinkt het in een persbericht.

"Het programma beoogt uiteindelijk alle ondersteunende functies beter aan te laten sluiten op de twee operationele activiteiten van de onderneming, te weten de metaalverwerking en mijnbouw."

Wereldwijde review

Nyrstar-woordvoerder Greg Morsbach is karig met commentaar. "De review is net opgestart", zegt hij. "Het doel is om die tegen het einde van het eerste kwartaal af te ronden."

Hij voegt nog toe dat "alle centraal ondersteunende functies wereldwijd bekeken worden", maar om hoeveel functies het gaat, wil hij niet zeggen. Operationele functies zijn niet betrokken bij deze herziening.

Een eerste concrete maatregel van de review is dat de Senior Vice President Marketing, Sourcing en Sales, Bob Katsiouleris, het bedrijf met onmiddellijke ingang zal verlaten. (Belga/NS)

Het doel van de herziening is om "een efficiëntere structuur te creëren om de uitvoering van de strategie van de onderneming te ondersteunen", klinkt het in een persbericht. "Het programma beoogt uiteindelijk alle ondersteunende functies beter aan te laten sluiten op de twee operationele activiteiten van de onderneming, te weten de metaalverwerking en mijnbouw."Nyrstar-woordvoerder Greg Morsbach is karig met commentaar. "De review is net opgestart", zegt hij. "Het doel is om die tegen het einde van het eerste kwartaal af te ronden."Hij voegt nog toe dat "alle centraal ondersteunende functies wereldwijd bekeken worden", maar om hoeveel functies het gaat, wil hij niet zeggen. Operationele functies zijn niet betrokken bij deze herziening.Een eerste concrete maatregel van de review is dat de Senior Vice President Marketing, Sourcing en Sales, Bob Katsiouleris, het bedrijf met onmiddellijke ingang zal verlaten. (Belga/NS)