Dat maakt de voorzitter van de raad van commissarissen van NRC Media Holding maandag bekend. NRC Handelsblad wou geen commentaar geven.

Volgens Lux Media zijn NRC Handelsblad, nrc.next en NRC.nl de afgelopen jaren uitgegroeid tot de 'meest vooraanstaande kwaliteitskranten van Nederland'.

"De winstgevendheid is de laatste jaren sterk toegenomen en de marktpositie is aanzienlijk versterkt", schrijft het bedrijf in een verklaring. De aandeelhouder is naar eigen zeggen op zoek naar een koper die de huidige strategie van de hoofdredactie en de directie van NRC wil onderschrijven en verder wil helpen uitbouwen. (Belga/BO)

Dat maakt de voorzitter van de raad van commissarissen van NRC Media Holding maandag bekend. NRC Handelsblad wou geen commentaar geven. Volgens Lux Media zijn NRC Handelsblad, nrc.next en NRC.nl de afgelopen jaren uitgegroeid tot de 'meest vooraanstaande kwaliteitskranten van Nederland'. "De winstgevendheid is de laatste jaren sterk toegenomen en de marktpositie is aanzienlijk versterkt", schrijft het bedrijf in een verklaring. De aandeelhouder is naar eigen zeggen op zoek naar een koper die de huidige strategie van de hoofdredactie en de directie van NRC wil onderschrijven en verder wil helpen uitbouwen. (Belga/BO)