Punch International heeft ook bekendgemaakt dat NPM Capital 4,65 euro per aandeel biedt. Op die manier zou het bedrijf 88,6 miljoen euro binnenhalen. Dat bedrag zou achteraf met 5 miljoen euro verminderd worden door verdere regelingen.

Behalve de 66,37 procent in handen van Punch International (19.056.297 aandelen) bezit Punch Graphix 8,4 procent van de eigen aandelen. Als de overname slaagt, zal NPM Capital in overeenstemming met de Nederlandse wetgeving een bod doen op de overige aandelen met het oog op een delisting.

De raad van bestuur van Punch gaat zich vervolgens over het aanbod beraden. Een van de voorwaarden die NPM stelt, is dat alle banden verbroken worden tussen Punch-moeder en dochter.

Eerder op de dag werd de handel in het aandeel Punch International op Euronext Brussel tijdelijk opgeschort . Op Euronext Amsterdam werd de handel in Punch Graphix opgeschort. Bij de heropening van de notering van Punch International op Euronext Brussel sprong het aandeel tot meer dan 25 procent hoger.

Punch Graphix ging op Euronext Amsterdam bij heropening tot meer dan 55 procent hoger. Het Brusselse aandeel Punch Telematix werd niet opgeschort, waardoor het weinig waarschijnlijk leek dat de schorsing van Punch International iets te maken had met het vorige week geweigerde bod van Transics op Punch Telematics.

Punch International heeft ook bekendgemaakt dat NPM Capital 4,65 euro per aandeel biedt. Op die manier zou het bedrijf 88,6 miljoen euro binnenhalen. Dat bedrag zou achteraf met 5 miljoen euro verminderd worden door verdere regelingen. Behalve de 66,37 procent in handen van Punch International (19.056.297 aandelen) bezit Punch Graphix 8,4 procent van de eigen aandelen. Als de overname slaagt, zal NPM Capital in overeenstemming met de Nederlandse wetgeving een bod doen op de overige aandelen met het oog op een delisting. De raad van bestuur van Punch gaat zich vervolgens over het aanbod beraden. Een van de voorwaarden die NPM stelt, is dat alle banden verbroken worden tussen Punch-moeder en dochter. Eerder op de dag werd de handel in het aandeel Punch International op Euronext Brussel tijdelijk opgeschort . Op Euronext Amsterdam werd de handel in Punch Graphix opgeschort. Bij de heropening van de notering van Punch International op Euronext Brussel sprong het aandeel tot meer dan 25 procent hoger. Punch Graphix ging op Euronext Amsterdam bij heropening tot meer dan 55 procent hoger. Het Brusselse aandeel Punch Telematix werd niet opgeschort, waardoor het weinig waarschijnlijk leek dat de schorsing van Punch International iets te maken had met het vorige week geweigerde bod van Transics op Punch Telematics.