De redenen die aanleiding hebben gegeven tot deze nieuwe kapitaalverhoging - de derde al sinds het ontstaan van de zender in 2019 - liggen voor de hand volgens Joan Condijts. 'LN24 heeft er een moeilijk jaar op zitten door de coronacrisis', verklaarde hij. 'Enerzijds is die een enorme motor geweest voor de groei van ons publiek. Maar anderzijds is 2020 desastreus geweest op het vlak van reclame. Daardoor eindigde ons eerste volledige jaar met mee dan drie miljoen verlies.'

Volgens Condijts is zo'n verlies, gezien de omstandigheden, niet zo abnormaal. 'We maken de grootste economische crisis door sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog. Het is dan ook niet abnormaal dat een jong bedrijf daar de gevolgen van ondervindt', aldus Condijts.

In 2020 draaide LN24 een omzet van 1,4 miljoen euro. Een bedrag dat volgens Condijts in 2021 wel eens zou kunnen verdubbelen. 'Dat is een teken dat het herstel en het vertrouwen er zijn. Commercieel gezien, zijn we op de goede weg', besloot hij.

De redenen die aanleiding hebben gegeven tot deze nieuwe kapitaalverhoging - de derde al sinds het ontstaan van de zender in 2019 - liggen voor de hand volgens Joan Condijts. 'LN24 heeft er een moeilijk jaar op zitten door de coronacrisis', verklaarde hij. 'Enerzijds is die een enorme motor geweest voor de groei van ons publiek. Maar anderzijds is 2020 desastreus geweest op het vlak van reclame. Daardoor eindigde ons eerste volledige jaar met mee dan drie miljoen verlies.' Volgens Condijts is zo'n verlies, gezien de omstandigheden, niet zo abnormaal. 'We maken de grootste economische crisis door sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog. Het is dan ook niet abnormaal dat een jong bedrijf daar de gevolgen van ondervindt', aldus Condijts. In 2020 draaide LN24 een omzet van 1,4 miljoen euro. Een bedrag dat volgens Condijts in 2021 wel eens zou kunnen verdubbelen. 'Dat is een teken dat het herstel en het vertrouwen er zijn. Commercieel gezien, zijn we op de goede weg', besloot hij.