In september had het bedrijf de winstverwachting ook al naar beneden bijgesteld, toen omdat de resultaten in Duitsland tegenvielen.

Ceconomy rekent nu op een bedrijfsresultaat van zo'n 630 miljoen euro, terwijl het bedrijf in september nog uitging van een bedrag tussen de 680 miljoen en 710 miljoen euro. De brutowinst ziet Ceconomy nu op 400 miljoen uitkomen, waar die eerder nog op tussen de 460 miljoen en 490 miljoen euro werd ingeschat. Ceconomy verwacht nog wel dat de omzet dit jaar licht zal stijgen, met 0,2 procent.

In september had het bedrijf de winstverwachting ook al naar beneden bijgesteld, toen omdat de resultaten in Duitsland tegenvielen.Ceconomy rekent nu op een bedrijfsresultaat van zo'n 630 miljoen euro, terwijl het bedrijf in september nog uitging van een bedrag tussen de 680 miljoen en 710 miljoen euro. De brutowinst ziet Ceconomy nu op 400 miljoen uitkomen, waar die eerder nog op tussen de 460 miljoen en 490 miljoen euro werd ingeschat. Ceconomy verwacht nog wel dat de omzet dit jaar licht zal stijgen, met 0,2 procent.