Bizz, gericht op starters en jonge bedrijven, verscheen maandelijks. Vanaf 16 september wordt het samengevoegd bij Trends, op wekelijkse basis dus, als vierde rubriek in Trends. De merknaam Bizz wordt wel behouden.

De eigen toon, de stijl en de aanpak die al tien jaar zorgen voor het succes van BIZZ, veranderen niet. Het nieuwe wekelijkse ritme binnen het kader van Trends moet ervoor zorgen dat een nog groter publiek kennis maakt met het fenomeen BIZZ.

Cash/Moneytalk worden een nieuw weekblad

Ook Cash en Moneytalk slaan vanaf 16 september de handen in elkaar, onder leiding van Steven Vandenbroeke. Cash, dat een rubriek van Trends is, gaat samen met Moneytalk en zal wekelijks verschijnen. Moneytalk is een personal finance blad en verschijnt nu maandelijks.

Trends en Cash/Moneytalk zullen samen worden aangeboden tegen 5 euro. Het nieuwe personal finance magazine zal apart te verkrijgen zijn voor 3 euro. Moneytalk heeft vandaag een extra verkochte verspreiding van 10.000 exemplaren bovenop de verspreiding met Trends.

Papieren en digitale versie in "totaal" abonnement

Roularta mikt met de nieuwe formule op een grotere verspreiding dan vandaag van Trends, dat 314.000 lezers heeft. Roularta lanceert eveneens een nieuw "totaal" abonnement van Trends met de papieren versie op donderdag en de digitale versie via internet, iPhone of iPad.

De abonnees krijgen toegang tot het e-archief met een performant zoeksysteem en tot een maandelijks exclusief online-dossier in samenwerking met Geert Noels (Econopolis). De digitale Trends met een handige bladerformule zal apart te koop zijn per nummer of per abonnement, op internet, iPhone en iPad.

Volgens Ann Goovaerts, hoofdredacteur van Trends, kan met de nieuwe formule nog beter ingespeeld worden op de actualiteit. De nieuwe formule zal met de bestaande ploeg worden uitgewerkt. Er verdwijnen dus geen banen.

Website blijft gratis

De website van Trends-BIZZ-Cash-Moneytalk met financieel-economisch nieuws, blogs, forum; portefeuillemodule enzovoort, wordt voortdurend verder ontwikkeld en blijft gratis toegankelijk. De tv-kijkers zien het team van Trends de hele week aan het werk op Kanaal Z / Canal Z en de redactie van Cash/Moneytalk zorgt dagelijks voor de rubriek Z-Beurs.

Bizz, gericht op starters en jonge bedrijven, verscheen maandelijks. Vanaf 16 september wordt het samengevoegd bij Trends, op wekelijkse basis dus, als vierde rubriek in Trends. De merknaam Bizz wordt wel behouden. De eigen toon, de stijl en de aanpak die al tien jaar zorgen voor het succes van BIZZ, veranderen niet. Het nieuwe wekelijkse ritme binnen het kader van Trends moet ervoor zorgen dat een nog groter publiek kennis maakt met het fenomeen BIZZ. Cash/Moneytalk worden een nieuw weekbladOok Cash en Moneytalk slaan vanaf 16 september de handen in elkaar, onder leiding van Steven Vandenbroeke. Cash, dat een rubriek van Trends is, gaat samen met Moneytalk en zal wekelijks verschijnen. Moneytalk is een personal finance blad en verschijnt nu maandelijks. Trends en Cash/Moneytalk zullen samen worden aangeboden tegen 5 euro. Het nieuwe personal finance magazine zal apart te verkrijgen zijn voor 3 euro. Moneytalk heeft vandaag een extra verkochte verspreiding van 10.000 exemplaren bovenop de verspreiding met Trends. Papieren en digitale versie in "totaal" abonnement Roularta mikt met de nieuwe formule op een grotere verspreiding dan vandaag van Trends, dat 314.000 lezers heeft. Roularta lanceert eveneens een nieuw "totaal" abonnement van Trends met de papieren versie op donderdag en de digitale versie via internet, iPhone of iPad. De abonnees krijgen toegang tot het e-archief met een performant zoeksysteem en tot een maandelijks exclusief online-dossier in samenwerking met Geert Noels (Econopolis). De digitale Trends met een handige bladerformule zal apart te koop zijn per nummer of per abonnement, op internet, iPhone en iPad. Volgens Ann Goovaerts, hoofdredacteur van Trends, kan met de nieuwe formule nog beter ingespeeld worden op de actualiteit. De nieuwe formule zal met de bestaande ploeg worden uitgewerkt. Er verdwijnen dus geen banen. Website blijft gratisDe website van Trends-BIZZ-Cash-Moneytalk met financieel-economisch nieuws, blogs, forum; portefeuillemodule enzovoort, wordt voortdurend verder ontwikkeld en blijft gratis toegankelijk. De tv-kijkers zien het team van Trends de hele week aan het werk op Kanaal Z / Canal Z en de redactie van Cash/Moneytalk zorgt dagelijks voor de rubriek Z-Beurs.