De omzet bleef, met een daling van 0,2 procent, min of meer stabiel op 392,3 miljoen euro. Het bedrijf sneed in de kosten door onrendabele contracten in Frankrijk stop te zetten.

Daardoor steeg de bedrijfskasstroom (ebitda) met 17,7 procent tot 35,2 miljoen euro. Voor de divisie Vleeswaren realiseerde Ter Beke een volumestijging in alle belangrijke markten. De omzet groeide met 3,7 miljoen euro of 1,4 procent. Die groei werd tenietgedaan door een omzetdaling van 3,7 procent 4,5 miljoen euro in de divisie Bereide Gerechten.

De groep verwacht dat ze de groei in beide divisies kan bestendigen in 2010.

De omzet bleef, met een daling van 0,2 procent, min of meer stabiel op 392,3 miljoen euro. Het bedrijf sneed in de kosten door onrendabele contracten in Frankrijk stop te zetten. Daardoor steeg de bedrijfskasstroom (ebitda) met 17,7 procent tot 35,2 miljoen euro. Voor de divisie Vleeswaren realiseerde Ter Beke een volumestijging in alle belangrijke markten. De omzet groeide met 3,7 miljoen euro of 1,4 procent. Die groei werd tenietgedaan door een omzetdaling van 3,7 procent 4,5 miljoen euro in de divisie Bereide Gerechten.De groep verwacht dat ze de groei in beide divisies kan bestendigen in 2010.