Het gewenste bod - er ligt nog geen formeel bod op de tafel - ligt 24,5 procent boven de slotkoers van vrijdag (46,2 euro), zo meldde Vastned zondag. Dat waardeert Vastned Retail Belgium op 395 miljoen euro.

De gewenste overname en beursexit zullen volgens Vastned geen invloed hebben op de werkgelegenheid van Vastned Retail Belgium. Het bedrijf voegt toe geen 'geen substantiële wijziging van de strategie' te verwachten.

De overname laat immers een wijziging van statuut naar 'gespecialiseerd vastgoedbeleggingsfonds' toe. Door de beursexit zal Vastned zo kosten kunnen besparen, zegt de Nederlandse CEO, Taco de Groot. 'Door de integratie van Vastned Retail Belgium binnen Vastned creëert Vastned een eenvoudigere en slagvaardigere organisatiestructuur, wat ook de groeimogelijkheden in België ten goede komt.'

Vastned Retail Belgium investeert vooral in de gekende winkelstraten in Brugge, Gent, Antwerpen en Brussel en baanwinkellocaties.

Het gewenste bod - er ligt nog geen formeel bod op de tafel - ligt 24,5 procent boven de slotkoers van vrijdag (46,2 euro), zo meldde Vastned zondag. Dat waardeert Vastned Retail Belgium op 395 miljoen euro.De gewenste overname en beursexit zullen volgens Vastned geen invloed hebben op de werkgelegenheid van Vastned Retail Belgium. Het bedrijf voegt toe geen 'geen substantiële wijziging van de strategie' te verwachten.De overname laat immers een wijziging van statuut naar 'gespecialiseerd vastgoedbeleggingsfonds' toe. Door de beursexit zal Vastned zo kosten kunnen besparen, zegt de Nederlandse CEO, Taco de Groot. 'Door de integratie van Vastned Retail Belgium binnen Vastned creëert Vastned een eenvoudigere en slagvaardigere organisatiestructuur, wat ook de groeimogelijkheden in België ten goede komt.'Vastned Retail Belgium investeert vooral in de gekende winkelstraten in Brugge, Gent, Antwerpen en Brussel en baanwinkellocaties.