In 2011 boekte Promogroup 543.000 dollar winst. In 2012 was er een verlies van 546.432 dollar. De omzet zelf wordt niet gemeld, maar de jaarrekening spreekt van een stijging met 450 procent. Die stijging is waarschijnlijk een gevolg van de succesvolle 50 & Counting Tour, die 126 miljoen dollar inkomsten genereert. Op de balans staat nog 14 miljoen dollar te ontvangen inkomsten van derde partijen.

Bij zijn tournees neemt de groep zelf het heft in handen, waardoor de Stones in tegenstelling tot in hun beginjaren het gros van de winst voor zich nemen. Dat betekent wel dat ze eerst een begininvestering moeten doen voor de opstart. Vandaar een deel van het verlies.

De Stones-leden ontvluchtten 40 jaar geleden de Britse fiscus en vestigden zich in Frankrijk. Hun bedrijf zetelt aan de Rotterdamse Herengracht 566. Ook andere groepen volgend de Nederlande Gimme Shelter-route. Op hetzelfde adres als Promogroup huist sinds 2006 The Edge, de vennootschap van de Ierse rockzanger Bono. De leden van U2 vluchtten naar Nederland, waar ze geen belasting op royalty's te betalen. Volgens De Volkskrant boekte'U2 Unlimited'in 2014 een verlies van 3,1 miljoen euro.

Heel wat andere entertainmentbedrijven, zoals de platenlabels EMI en CKX Inc. en de bedrijven die de rechten van 'American Idol' en Elvis Presley beheren, deden al een beroep op de Nederlandse constructie. Ook Coca-Cola, Nike, Google, Ikea en Gucci vonden deze weg. De Nederlandse constructie staat wel onder internationale druk.

In 2011 boekte Promogroup 543.000 dollar winst. In 2012 was er een verlies van 546.432 dollar. De omzet zelf wordt niet gemeld, maar de jaarrekening spreekt van een stijging met 450 procent. Die stijging is waarschijnlijk een gevolg van de succesvolle 50 & Counting Tour, die 126 miljoen dollar inkomsten genereert. Op de balans staat nog 14 miljoen dollar te ontvangen inkomsten van derde partijen.Bij zijn tournees neemt de groep zelf het heft in handen, waardoor de Stones in tegenstelling tot in hun beginjaren het gros van de winst voor zich nemen. Dat betekent wel dat ze eerst een begininvestering moeten doen voor de opstart. Vandaar een deel van het verlies.De Stones-leden ontvluchtten 40 jaar geleden de Britse fiscus en vestigden zich in Frankrijk. Hun bedrijf zetelt aan de Rotterdamse Herengracht 566. Ook andere groepen volgend de Nederlande Gimme Shelter-route. Op hetzelfde adres als Promogroup huist sinds 2006 The Edge, de vennootschap van de Ierse rockzanger Bono. De leden van U2 vluchtten naar Nederland, waar ze geen belasting op royalty's te betalen. Volgens De Volkskrant boekte'U2 Unlimited'in 2014 een verlies van 3,1 miljoen euro.Heel wat andere entertainmentbedrijven, zoals de platenlabels EMI en CKX Inc. en de bedrijven die de rechten van 'American Idol' en Elvis Presley beheren, deden al een beroep op de Nederlandse constructie. Ook Coca-Cola, Nike, Google, Ikea en Gucci vonden deze weg. De Nederlandse constructie staat wel onder internationale druk.