Bij de verkiezingen van 25 mei komt Grete Remen op voor de N-VA. Dat schrijft Het Belang van Limburg. Remen is de CEO van natuurvoedingsbedrijf Damhert.

N-VA-Limburg biedt de vrouw de tweede plaats aan op de lijst voor het Vlaams parlement, met in principe Jan Peumans als lijsttrekker. Het nationale kiescollege heeft nog wel het laatste woord.

Damhert produceert en verdeelt zowat 3.000 natuurvoedingsproducten. Het bedrijf is in volle expansie, forceerde met de zoetstof Tagotese een internationale doorbraak en telt nu al 140 werknemers waarvan 100 in Heusden-Zolder en 40 in het Italiaanse Latina. (Belga/EE)

Bij de verkiezingen van 25 mei komt Grete Remen op voor de N-VA. Dat schrijft Het Belang van Limburg. Remen is de CEO van natuurvoedingsbedrijf Damhert. N-VA-Limburg biedt de vrouw de tweede plaats aan op de lijst voor het Vlaams parlement, met in principe Jan Peumans als lijsttrekker. Het nationale kiescollege heeft nog wel het laatste woord. Damhert produceert en verdeelt zowat 3.000 natuurvoedingsproducten. Het bedrijf is in volle expansie, forceerde met de zoetstof Tagotese een internationale doorbraak en telt nu al 140 werknemers waarvan 100 in Heusden-Zolder en 40 in het Italiaanse Latina. (Belga/EE)