Bolt is actief in 45 landen in Europa en Afrika, waaronder België. In juni landde Bolt in Brussel met 1.100 elektrische deelsteps. Het bedrijf wil ook nog actief worden in andere Belgische steden.

Behalve een taxidienst heeft Bolt ook al een maaltijdbezorgtak. Daar komt binnenkort de boodschappenbezorgdienst met de naam Bolt Markets bij. In de komende maanden moet die in tien Europese landen beschikbaar komen.

Met de waardering van 4 miljard euro is het niet-beursgenoteerde Bolt nog een kleine partij. Uber heeft op dit moment een beurswaarde van een kleine 69 miljard euro en het alleen in Noord-Amerika actieve Lyft is ruim 15 miljard euro waard.

Bolt is actief in 45 landen in Europa en Afrika, waaronder België. In juni landde Bolt in Brussel met 1.100 elektrische deelsteps. Het bedrijf wil ook nog actief worden in andere Belgische steden. Behalve een taxidienst heeft Bolt ook al een maaltijdbezorgtak. Daar komt binnenkort de boodschappenbezorgdienst met de naam Bolt Markets bij. In de komende maanden moet die in tien Europese landen beschikbaar komen. Met de waardering van 4 miljard euro is het niet-beursgenoteerde Bolt nog een kleine partij. Uber heeft op dit moment een beurswaarde van een kleine 69 miljard euro en het alleen in Noord-Amerika actieve Lyft is ruim 15 miljard euro waard.