DPG Media kondigde eind september aan te snoeien in de klassieke tv-organisatie en ondersteunende diensten.

Donderdag werd met de vakbonden een collectieve arbeidsovereenkomst (cao) ondertekend die de voorwaarden vastlegt voor de mensen die vertrekken. Zij krijgen onder meer een ontslagvergoeding en een anciënniteitsvergoeding, en er is een tewerkstellingscel opgericht om hen te begeleiden naar een nieuwe job.

'We denken dat we met dit plan de vertrekkers een goede basis kunnen geven zodat zij alle kansen hebben om nieuw werk te vinden', stelt Sara Vercauteren, woordvoerster van DPG Media.

Het mediabedrijf is daarnaast op zoek naar een vijftigtal nieuwe mensen, voornamelijk digitale profielen.

DPG Media kondigde eind september aan te snoeien in de klassieke tv-organisatie en ondersteunende diensten. Donderdag werd met de vakbonden een collectieve arbeidsovereenkomst (cao) ondertekend die de voorwaarden vastlegt voor de mensen die vertrekken. Zij krijgen onder meer een ontslagvergoeding en een anciënniteitsvergoeding, en er is een tewerkstellingscel opgericht om hen te begeleiden naar een nieuwe job. 'We denken dat we met dit plan de vertrekkers een goede basis kunnen geven zodat zij alle kansen hebben om nieuw werk te vinden', stelt Sara Vercauteren, woordvoerster van DPG Media. Het mediabedrijf is daarnaast op zoek naar een vijftigtal nieuwe mensen, voornamelijk digitale profielen.