Met in totaal zeven juridische procedures rond Merit is het een erg complex dossier geworden met veel verschillende belangen. Ook tussen de aandeelhouders, zijn er heel wat meningsverschillen. Sinds de Nationale Bank de licentie van Merit in april introk, gingen de voorlopige bewindvoerders tevergeefs op zoek naar een overnemer.

Op 9 september waarschuwde voorlopig bewindvoerder meester Guy Vanhoucke nog dat er eind september geen geld meer zou zijn om de lonen uit te betalen voor het personeel of de leveranciers.

Met in totaal zeven juridische procedures rond Merit is het een erg complex dossier geworden met veel verschillende belangen. Ook tussen de aandeelhouders, zijn er heel wat meningsverschillen. Sinds de Nationale Bank de licentie van Merit in april introk, gingen de voorlopige bewindvoerders tevergeefs op zoek naar een overnemer. Op 9 september waarschuwde voorlopig bewindvoerder meester Guy Vanhoucke nog dat er eind september geen geld meer zou zijn om de lonen uit te betalen voor het personeel of de leveranciers.