Dat zei CEO van McDonald's België, Stephan De Brouwer, vrijdag tijdens de voorstelling van de jaarresultaten van 2013. In 2014 komen er nog eens vier restaurants bij in België en worden er zes bestaanden vernieuwd, goed voor een investering van 20 miljoen euro.

Stephan De Brouwer is in de eerste plaats blij dat de klantentevredenheid in 2013 toenam met 7 procent. "Een teken dat onze aandacht voor milieu, sociale media en integratie in de samenleving ons geen windeieren legt." McDonald's start in 2014 ook met mobiel betalen. "Vanaf de lente zullen klanten van bpost bank kunnen betalen via hun smartphone. Dit wordt sowieso uitgebreid naar andere banken", zegt De Brouwer.

Ook McDonald's voelde in 2013 de hinder van de hoge loonkosten en de aanhoudende economische crisis, maar dat hinderde het bedrijf niet om 13,1 miljoen euro te investeren in nieuwe en vernieuwde restaurants.

Dit jaar bouwt McDonald's vier nieuwe zaken, goed voor 160 extra arbeidsplaatsen. Bovendien ondergaat de McDonald's op het Brusselse beursplein - de oudste van het land - vanaf maandag 27 januari een grondige vernieuwing. "In 2014 blijft de belangrijkste uitdaging erin om dynamisch te blijven en jobs te creëren", besluit Stephan De Brouwer. (Belga/BO)

Dat zei CEO van McDonald's België, Stephan De Brouwer, vrijdag tijdens de voorstelling van de jaarresultaten van 2013. In 2014 komen er nog eens vier restaurants bij in België en worden er zes bestaanden vernieuwd, goed voor een investering van 20 miljoen euro. Stephan De Brouwer is in de eerste plaats blij dat de klantentevredenheid in 2013 toenam met 7 procent. "Een teken dat onze aandacht voor milieu, sociale media en integratie in de samenleving ons geen windeieren legt." McDonald's start in 2014 ook met mobiel betalen. "Vanaf de lente zullen klanten van bpost bank kunnen betalen via hun smartphone. Dit wordt sowieso uitgebreid naar andere banken", zegt De Brouwer. Ook McDonald's voelde in 2013 de hinder van de hoge loonkosten en de aanhoudende economische crisis, maar dat hinderde het bedrijf niet om 13,1 miljoen euro te investeren in nieuwe en vernieuwde restaurants. Dit jaar bouwt McDonald's vier nieuwe zaken, goed voor 160 extra arbeidsplaatsen. Bovendien ondergaat de McDonald's op het Brusselse beursplein - de oudste van het land - vanaf maandag 27 januari een grondige vernieuwing. "In 2014 blijft de belangrijkste uitdaging erin om dynamisch te blijven en jobs te creëren", besluit Stephan De Brouwer. (Belga/BO)